Løp & Lek: Forhåndspåmelding og smittevern

Vi følger gjeldende smittevernsregler i Oslo kommune. For å klare dette, er det nødvendig med forhåndspåmelding til hver trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 kvelden før trening.

Vi har behov for å vite hvor mange som kommer slik at vi vet hvor mange grupper (maks 10 barn per gruppe) som blir nødvendig og hvordan vi skal fordele trenerressursene. Vi forsøker å få plass til alle som har lyst, men kan ikke utelukke en antallsbegrensning pga. smittevern (dersom vi ikke har tilstrekkelig trenerressurser ift. antall grupper). Påmelding skjer via Spond. Er du ny, se kontaktinformasjon her.

Foreldre skal ikke være tilstede på oppvarmingsdelen av treninga (hold avstand/vent heller litt utenfor selve treningsområdet). Under “o-løype”-delen av treninga er vi derimot avhengige av godt foreldre-engasjement ved at foreldre følger nybegynner-barna slik at de får en trygg og god opplevelse når de begynner å ta seg fram gjennom skogen. Foreldre til de erfarne barna som klarer seg selv i o-løypa bør ikke være tilstede så lenge smittevernsreglene er som nå.

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.