Stillingsannonser

Snart kommer 2021, med koronavaksine og forhåpentligvis enda mer aktivitet for oss. Nydalens Skiklub trenger deg (!) for å være rusta til reåpningen av samfunnet.

I år har Stifinner’n (turorientering) og stolpejakt gått som en kule. Vi har fått arrangert vårt tradisjonsrike Nydalten, samt Harry Lagert, Sprintligaløp, Barlindkohorten, Pre-O, bankett på Bysommer og sendt eldre mennesker på stive ben gjennom marka. Kanskje får vi arrangert ski-o-løp før jul. I tillegg til dette kommer alle våre interne arrangementer og ukentlige treninger. I år har vi dessverre måtte avlyse Oslo city cup, Grefsenkollen opp og Nydalsløpet. Der kommer vi sterkere tilbake. Så må vi ikke glemme at vi skal arrangere O-festival i år 2022 sammen med Brandval & Kongsvinger. Takk og pris for at vi er Norgesmester i å stille opp og er Norges beste arrangør!

Nydalens klart største inntektskilde er rekka med arrangementer. Heldigvis har vi noe fornuftig å bruke pengene på:

Nå har du en gylden mulighet til å få den dugnaden du har aller mest lyst på. Det gjelder å være kjapt ute for her blir det rift om oppgavene. Alle stillinger har følgende kvalifikasjonskrav:

  • Glad i burgunder
  • Ser glede og nytte i aktivitet

Stolpejakt – helse til folket

Øivind Duer Trier har gjort en formidabel og fantastisk jobb, i ca. 114 år, med å bygge opp og styre stolpejakten i våre områder. Nå ønsker han avløsning. Øivind vil fortsette i komiteen, men vi trenger en til å overta hovedansvaret. Samtidig vil vi styrke komiteen med ytterligere ett medlem.

Det søkes altså etter to personer som har lyst til å jobbe med stolpejakten. Samtidig kan du si at akkurat du har bidratt til noen færre hjerteinfarkter i Oslo.

Løpsleder – endelig en mulighet til å skinne i denne stillingen også

I år hadde vi to ferskinger som løpsledere, både på Barlindkohorten og Nydalten. Det gikk overaskende bra og viser at man ikke trenger å ha vært løpsleder før, for å være løpsleder…

Det søkes etter to løpsledere:
1. Oslo City cup. Samlingsplass Nydalen torg. Sannsynligvis en gang i april.
2. Nydalten/KM mellom. Søndag 13. juni. Sognsvann vest.

Løypeleggere – den aller viktigste jobben

Her er det maaaaange muligheter. Det er bare å melde seg om du er glad i gode løyper, ikke minst om du ofte tenker, dette kunne jeg gjort bedre. Hvert løp trenger en som skal være ansvarlig, men det er også behov for folk i løypeleggerteamene.

Til 2021 trenger vi løypeleggere på følgende:
1. Oslo City cup fra Nydalen torg (mulig Beat kan bidra med forslag til løypene som skulle blitt brukt i år…)
2. Nydalten/KM mellom. Søndag 13. juni. Sognsvann vest

Til O-festivalen 2022 må man begynne å tenke allerede til sommeren. Hovedkomiteen med Helge Stubberud og Else Kari Scheele kan sove litt roligere om du melder deg. Dermed trenger vi løypeleggere til følgende:
1. O-Festivalen sprint
2. O-Festivalen mellom
3. O-festivalen lang

Send mail eller SMS til Knut Aalde om hvilken rolle du har lyst på, alternativt om du trenger svar på noen spørsmål, før du likevel sier ja.

email hidden; JavaScript is required, tlf. 90 20 49 18.

Vennlig hilsen
Styret i Nydalens SK

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *