Generalforsamling

På grunn av omstendighetene rundt koronapandemien har hovedstyret besluttet at generalforsamlingen 23. mars 2020 kl 19:00 blir gjennomført digitalt, via Skype for business. Dette er i tråd med NIFs anbefalinger.

De som vil delta på generalforsamlingen må sende påmelding til styrets leder (email hidden; JavaScript is required) og oppgi hvilken e-postadresse påloggingsinformasjonen skal sendes til. Dette bør gjøres så raskt som mulig, senest mandag 23. mars kl 17:00.

Hovedstyret ønsker alle velkommen og håper generalforsamlingen lar seg gjennomføre på en god måte til tross for omstendighetene.

intern side kan du laste ned saksdokumentene.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *