25-manna 2018

For to uker siden var det igjen klart for årets store klubbtur til 25-manna nord for Stockholm. I år stilte vi med to lag, og da vi fikk noen forfall dagene før var vi så heldige at 2.laget fikk hjelp av tre løpere fra Oppsal slik at laget ble fullt og det ble dermed gjort om til et kombinasjonslag.

Fredagen gikk til busstur med innlagte quizer samt bidrag til klubbens strategiarbeid under Synnøves kyndige ledelse. Vi stoppet selvsagt på Bergvik for litt mat og muligens litt godis. Da vi kom frem til hotellet var det rett i sengs for å lade opp til den store stafetten dagen etter. Vi var revansjesugne etter dobbel disk i fjor, skulle vi klare topp 10 i år?

På lørdagen løp lagene slik de skulle. Førstelaget fikk en fin 20. plass og mange løp veldig gode etapper. Skal man trekke fram noen blir det de med 1-siffret plassering; trener-Anders som suste gjennom feltet på sin 2.etp (hadde 2.best etp tid), Eirik KH (9.e etp tid) og Pia (3.e etp tid på dame etappen). Andrelaget fikk en superduper 143.plass etter gode gjennomføringer av alle på laget, men skal man trekke fram noen blir det Audun som måtte gjennomføre to etapper på laget. 7,9 km pluss 6,6 km med bare en drøy time imellom er sprekt!

Etter en lang dag på samlingsplass ble det middag på hotellet, bowling for de som ville det og en tur til byen for de som ville det!

På søndagen var det 25-mannamedeln, et lite o-løp med 3300 løpere, noe vi dog ikke merket så mye av da vi hadde bestilt tidig start. Det ble fine plasseringer for både ungdommer, gamliser og de midt imellom; Katja var best med sin 2.plass, Asgeir 4.e, Eira 5.e, Pia og Helena 6.e, Christian 7.e, Kornelius og Anders (begge 8.e) og Eirik 9.e. Synnøve sin 11.pl var også sterk, og hun var ikke i tvil hvorfor det gikk så bra – det var fordi hun hadde lyttet på Anders hele helgen.

Mange satset også hardt i spurtkonkurransen, i år med ny frisk klasseinndeling: Damer og Herrer over 42, Damer, Herrer og De-som-er-kortere-enn-Kasper. Dessverre ble ikke resultatene skrevet ned men om vi husker riktig var det Helena, Christian, Pia, Henrik og Teodor som stakk av med premiene.

Vi kan allerede nå glede oss til neste års tur til 25-manna, da det ikke kolliderer med verken høstferie eller representasjonsoppgaver som verdenscup og JEC. Da stiller vi tre lag igjen, har med reserver og heiagjeng og sikter på pallen!!!

Takk til alle som var med i år, og til UK for uvurderlig arbeid med lagene til 25-manna!

Dette innlegget ble publisert i Klubbturer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.