Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

UK har tatt ut lagene til helgas Night Hawk. Alle våre lag finner dere her i Eventor.

Årets Night Hawk foregår på Konnerud ca. 40 minutter kjøring fra Oslo. Det er nattfellesstarter på lørdag kveld og jaktstarter på søndag formiddag. Håper alle setter seg godt inn i PM og møter opp til sin etappe i god tid. Ta kontakt med UK dersom det skulle skje noe de nærmeste dagene som gjør at vi trenger å gjøre endringer på lagene.

Noen kommentarer til uttaket:

 • Vi ønsker selvfølgelig å stille med de sterkeste lagene, samtidig har vi tatt hensyn til etappeønsker fra dere.
 • Dessverre er ikke damelaget fult besatt. Dersom du kan tenke deg en nattetappe så er det bare å si i fra til UK – Night Hawk er morsomt og spennende!
 • En del løpere har et tøft samlings- og konkurranseprogram uka etterpå, og vi tror ikke nødvendigvis at det er lurt å doble etapper på Night Hawk for alle. Dette har vært litt i bakhodet i uttaket.

Se ellers hjemmesida til Night Hawk og ta gjerne en liten titt på terrenget her i et kartarkiv.

Ps. Man løper med egen Emit-tag (evnt leier/låner). I Eventor er dere påmeldt med emit-brikke, men dette retter arrangørene vanligvis opp selv til Emit-tag. Sjekk allikevel at du står oppført med rett Emit-tag når du ankommer arena.

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

 1. Terje Wiig Mathisen sier:

  Årets terreng er dobbelt historisk i natt-sammenheng!
  Her gikk det aller første ordinære NM Natt i 1979 (det var to år med Hovedløp Natt før dette, det første i byskogen i Tønsberg).

  Sigurd Dæhli vant helt overlegent, han tok meg igjen med 6 minutter før veipasseringen mellom 5 og 6, og der fortalte tilskuerne meg at “du er helt i teten!” selv om jeg altså var 6 min bak. Jeg løp selvstendig til mål og rotet meg helt bort flere ganger i ertesuppe-tåken.
  http://www.ronnerdal.net/kart/show_map.php?user=ronnerdal&map=265

  23 år senere, i 2002, var vi tilbake på Konnerud og på denne returen stilte Sigurd Dæhli, Trond Rønneberg og jeg opp på nytt, og jeg tror at vi hadde samme rekkefølge på resultatlisten.

  Trond har også dette løpet i sin base, det ligner mye på dagens kart:
  http://www.ronnerdal.net/kart/show_map.php?user=ronnerdal&map=263

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.