Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

UK har tatt ut lagene til helgas Night Hawk. Alle våre lag finner dere her i Eventor.

Årets Night Hawk foregår på Konnerud ca. 40 minutter kjøring fra Oslo. Det er nattfellesstarter på lørdag kveld og jaktstarter på søndag formiddag. Håper alle setter seg godt inn i PM og møter opp til sin etappe i god tid. Ta kontakt med UK dersom det skulle skje noe de nærmeste dagene som gjør at vi trenger å gjøre endringer på lagene.

Noen kommentarer til uttaket:

  • Vi ønsker selvfølgelig å stille med de sterkeste lagene, samtidig har vi tatt hensyn til etappeønsker fra dere.
  • Dessverre er ikke damelaget fult besatt. Dersom du kan tenke deg en nattetappe så er det bare å si i fra til UK – Night Hawk er morsomt og spennende!
  • En del løpere har et tøft samlings- og konkurranseprogram uka etterpå, og vi tror ikke nødvendigvis at det er lurt å doble etapper på Night Hawk for alle. Dette har vært litt i bakhodet i uttaket.

Se ellers hjemmesida til Night Hawk og ta gjerne en liten titt på terrenget her i et kartarkiv.

Ps. Man løper med egen Emit-tag (evnt leier/låner). I Eventor er dere påmeldt med emit-brikke, men dette retter arrangørene vanligvis opp selv til Emit-tag. Sjekk allikevel at du står oppført med rett Emit-tag når du ankommer arena.

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *