Avantor ny hovedsponsor

Klubben har inngått en avtale med Avantor AS om utvidet samarbeid som gjør dem til hovedsponsor for klubben. Avtalen som nå er signert går over fire år og gir klubben et viktig bidrag for stabil økonomisk drift.

Avantor er blant Norges ledende byutviklere. For tiden er fokus på videreutvikling av Nydalen, det nye bydelssenteret i Nordre Aker i Oslo. I tillegg til å være en bydelsutvikler, har Avantor bred kompetanse på de fleste områder innen forvaltning, drift, utvikling og utleie av næringseiendom.

Avtalens hovedformål er å skape aktivitet og fellesskap blant bedriftene lokalisert i Nydalen og omegn. I tillegg er formålet å utvikle samarbeid til felles beste knyttet til klubbens aktiviteter. For Avantor er det et mål at avtalen bidrar til å synliggjøre bedriften sitt engasjement i Nydalen og omegn, samt å øke Nydalens attraktivitet.

NSK har allerede noen år arrangert Nydalsløpet med Avantor som den sentrale partneren. Sammen skal vi nå utvide aktivitetstilbudet i Nydalen for Avantor og andre bedrifter i området.

Blant aktivitetene avtalen omfatter er:

1. Ukentlig løpstrening i sommerhalvåret i Nydalen.
2. Aktivitetsopplegg ved Avantors arrangementer i Nydalen.
3. Opplæringskurs i kart og kompass.

NSK-drakter bestilt nå i vinter vil ha Avantorlogo trykket på brystet.

Avantor vil bli profilert på arrangementene våre Grefsenkollen Opp, NM sprint 2019 og Nydalten. Og Nydalsløpet vil naturligvis fortsette som den viktigste aktiviteten som vi skal gjøre enda større og bedre.

For de av oss som trakterer Nydalen daglig bygges det fortsatt på “alle kanter” og det er gledelig at vi som klubb kan bidra med idrettslig aktivitet i området i årene framover.

Dette innlegget ble publisert i Samarbeidspartnere med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.