Nye toppløpere til Nydalens skiklub

Som klubb er vi heldige som stadig får nye løpere i stallen. Vi har ikke for vane å presentere nye løpere her på hjemmesiden, men gjør et unntak denne gangen for to solide løpere som virkelig kan være med å gi herrelaget vårt et ytterligere løft, Eirik Kamstrup Hovind og Jon Aukrust Osmoen.Eirik er 27 år, fra Jessheim og har løpt for Raumar, NTNUI og Halden SK. Han har hatt en meget sterk sesong, med bl.a. 4. plass sammenlagt i Norgescupen og seier i NM stafett. Han har levert mange sterke stafettetapper for både Halden og NTNUI, og representert Norge på både Verdenscup og Euromeeting nå i år.

Jon er 25 år og fra Os i Østerdalen. Han har løpt for Nord-Østerdalen og NTNUI. Jon representerte Norge på EM i både 2014 og 2016, og på årets VM var han reserve. Han har løpt flere verdenscuprunder siden 2015. I 2017 tok han en 2. plass i Norgescupen sammenlagt (to seire), samt en 2. plass i NM sprintstafett.

Eirik har allerede flyttet til byen, mens Jon planlegger å flytte i løpet av vinteren etter endt utdannelse i Trondheim. Velkommen i burgunder, begge to!

Jon i farta. Kilde: orientering.no

Eirik på toppen av pallen. Fin trening for 2018.

Dette innlegget ble publisert i Elite, Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Nye toppløpere til Nydalens skiklub

  1. Jon Gunnar sier:

    Grattis med godt klubbvalg:-)
    Dette blir stas og veldig moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.