To lag på 25manna!

Påmeldinga har vært bra, men det blir “bare” to lag på 25manna i år! Med smått og stort er vi 65 påmeldte for turen som har avreise fredag 6.oktober ca kl 14 med buss fra Sognsvann. Stafetten er lørdag 7.oktober rett utenfor Södertälje. På søndag er det mulighet for 25mannamedeln – her må alle melde seg på selv via svensk Eventor.

UK planlegger å ta ut lagene i løpet av uke 37 (uka etter NM). Da vil det antakelig bli 5-6 løpere som går inn som reserver i første omgang. Dersom det skulle bli få sykdoms- eller skadeforfall så vil vi så godt som mulig forhøre oss med andre klubber slik at alle som er med på turen får mulighet til å løpe stafetten.

Sjekk ellers hjemmesida til 25manna.

 

Dette innlegget ble publisert i Sosialt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.