Uttak til 10mila (damer og herrer)

UK har tatt ut dame- og herrelagene til årets 10mila – alle våre lag finner du her i svensk Eventor (man må vist logge inn på svensk Eventor). Vi håper selvfølgelig alle begynner å glede seg litt ekstra når man ser lag og etapper!

Et par kommentarer til UKs arbeid:

  • Lag 8 på damer og lag 4 på herrer er veteranlag som eget veteran-UK har tatt ut.
  • Vi har forsøkt å stille våre to sterkeste damelag, men damelag 3 til og med damelag 7 er ikke spisset – her har vi mer forsøkt å finne passende etapper til løperne, slik at alle våre lag skal fullføre i fin stil. Hvilket lagnummer i forhold til styrke er tilfeldig (vi vet ikke).
  • DH16-løpere er prioritert bak andre løpere i uttaket. D16-jentene har fått etapper, men H16-gutta kommer først inn ved forfall.
  • Pr 24/4 er vi 38 dameløpere. Det betyr at vi er to personer for få til 8 fulle lag. Dersom det fortsatt finnes noen som vil løpe så er UK takknemlige – si i fra!
  • Pr 24/4 er vi 46 aktuelle herreløpere. 6 løpere er på reservelista (inkludert tre H16-løpere). Reservelista er Per S, Knut Aa, Nils B og 3 x H16.
  • Vi har ikke rangert reserver til noen av lagene, men tar endringer ved eventuelle forfall. Pr i dag har vi spesielt noen herreløpere som er usikre med skader (de er på lagene), så følg med utover i uka på eventuelle oppdateringer av lagene.

Ta kontakt dersom det er ting UK bør være oppdatert på – email hidden; JavaScript is required / Anders tlf 913 06 986

Dette innlegget ble publisert i Elite, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *