Halvor vant Trimtex-cup – flere av våre løpere i toppen

Halvor Tørnqvist Halden stakk av med seieren i H 13-14 i årets Trimtex-cup. Kornelius Løvfald (H 13-14), Elias Jonsson (H15-16)  og Oda Scheele (D 13-14) løp inn til 2. plass i sine klasser . Ragne Wiklund som var i spurtoppgjør i dagens løp og vant dette, endte til slutt på 3. plass i D 15-16 i cup’en. Det samme gjorde Lars Young Vik i H 13-14.

Halvor

Halvor på vei til mål i dagenløp og seier i årets Trimtex-cup

Trimtex-cup består av 9 løp der 6 teller i sammendraget. Våre løpere har altså løpt bra gjennom hele sesongen og mange av dem er å finne høyt på resultatlisten.

Dagens løp på Nesodden var det siste i cup’en og i dag var det fellesstart i ungdomsklassene. Løypene ble av mange opplevd som vanskelige og det var ikke helt lett å ta seg inn igjen om man var uheldig og gikk på en bom. Cup’en ble avsluttet med sosial samling for alle ungdomsløperne  i kretsen vår.

På dagens løp var det mange av NSK’ere som løp bra. Pia Young Vik (D11-12) som har løpt kjempebra gjennom hele sesongen dro også i land seieren  i dagens løp. Ellers ble det seiere til Penelope (D11-12 N), Halvor (H 13-14), Ragne (D 15-16), Maria (D40), Alix (D50), Jostein (H 17-) Søren (H55). I tillegg ble det mange 2. og 3. plasser.

Linn

Linn klar til start

H15-16

Fellesstarten i H15-16

Isak og Lars

Lars (med klatretrøye) og Isak i spurtoppgjør om 3. og 4. plassen i dagens løp

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *