Trimtex-cup – Nydalens H13-14-løpere dominerte

Under helgens Trimtex-cup ved Skedsmo var det H13-14-løperne Halvor, Lars, Isak og Kornelius som dominerte. Kvartetten tok de 4 første plassene i klassen sin, og i tillegg stakk Joakim  av med 6. plassen i den samme klassen. Det var mye god løping av NSK’erne – spesielt under lørdagens sprint-distanse.

H13-14-gutta

Halvor, Isak, Lars og Kornelius

Løpene ved Skedsmo som er en del av Trimtex-cup for Oslo og Akershus krets startet med sprint på lørdagen og fortsatte med jaktstart og normaldistanse søndagen. Spesielt lørdagen var det mange av våre som løp bra. Sammenlagt etter jaktstarten ble det andre plass både til Ingvild Ahlsand og  Elias Jonsson samt tredje plass til Ragne Wiklund i de eldste ungdomsklassene.

Oda S Trimtex-cup august

Oda ligger først i løypa i D13-14 m ed gul ledertrøye i Trimtex-cup

Ingvild, Ragne - trimtexcup aug

Ingvild og Ragne (borterst) konsentrert før start i D15-16

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *