Damelaget på andreplass i Night Hawk

Det var Nydalens førstelag for damene som sto for den beste lagprestasjonen i årets Night Hawk. Etter jevn og god nattløping av Hanne, Anne Margrethe og Malin lå laget som nr. seks, snaue fem minutter bak teten.

IMG_0151

Anne Johanne løp første dagetappe godt og vekslet som nr. to bak Fredrikstad, som da hadde fått en pen luke til de øvrige. Malin sendte Anne Margrethe ut på tredjeplass på sisteetappe, rett bak Halden, men med en “umulig” avstand opp til Fredrikstad. Men stafett er stafett og når erfarne VM-løpere mister kontrollen går minuttene fort, også for dem. Halden og Nydalen passerte således Fredrikstads Heidi Bagstevold, og inn mot sistepost lå Anne Margrethe først i løypa, med jr-VM løper Sara Hagstrøm rett i hælene. Sistnevnte hadde dog mer tek på den touchfree-stemplingen enn Anne Margrethe, og fikk de nødvendige meterne inn mot mål. “Kjerringstempling” sa vår ankerdame på lufta rett etter målgang (bra det kom fra henne og ikke fra en av herreløperne våre). Uansett – andreplass er bra!

Beste herrelag ble nr. åtte etter noe variabel løping, men gutta har trent bra og allerede i KM stafett er vi der vi skal være!  Nydalen fikk også en seier i masterklassen for damer, og en andreplass i master menn.

Night Hawk er også en stor ungdomsstafett, med nattetapper for løpere helt ned i 11-årsalderen. Spennende og gøy. Vårt beste jentelag ble nr. 10 (Frida, Marte, Yngvild, Oda og Ragne), mens beste guttelag tok en fin femteplass (Elias og Jørgen). I gutteklassen fikk vi også ytterligere to lag blant de ti beste.

Alle resultater finner du på http://nighthawk.no/

Spenning før start. Halvor lurer på om lykta virker.

20150814_215211_resized

 

 

 

 

 

 

 

 

20150814_222925_resized

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0001

 

 

20150815_122502_resized

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Elite, Rekrutter 8-12 år, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *