Sterkt av NSK-ungdommer i Unionsmatchen

12 Nydalsungdommer var tatt ut på ”verdens beste kretslag”; Akershus&Oslo, for å løpe Unionsmatch i Alingsås, øst for Göteborg i helgen som gikk.

Unionsmatch NSK

Sterk løping av NSK-ungdommene med seier til Halvor og 2. plass til Elias og Ingvild

Unionsmatchen har lang tradisjon og det tas ut 7 ungdommer og 1 medreisende reserve i hver klasse hvilket gjør at troppen til sammen består av 32 ungdommer. Uten å være god i matematikk kan man da konstatere at NSK utgjorde over en tredjedel av troppen!

På lørdagen var det individuell langdistanse med krevende løyper, kanskje spesielt i HD14. Alle nydølingene kom seg godt igjennom: i D16 tok Ingvil og Ragne 2. og 11.plass, i D14 var Oda på 4.plass, Marte på 15.e og Theresa på 33.pl, i H16 ble det 2. og 10.plass på Elias og Lukas og Jørgen sin tid i åpen klasse hadde holdt til 15.e plass og til sist i H14 kom seieren gjennom Halvor, her var Lars på 7.plass, Kornelius på 11.plass og Alexander sin tid i åpen klasse hadde gitt en 32.plass i H14. Det var stor AOOK-dominans i 15-16 klassene og etter dag 1 var sammenlagtledelsen på 25 minutter.

Etter middag og premieutdeling var det mange som virket ha mye energi igjen i kroppen og kvelden fortsatte med landskamp i fotball med et uendelig antall spillere på banen. Det sies at det ble norsk seier.… Men det var ikke nok; enspretten ble neste aktivitet og den pågikk helt til en leder mente at ungdommene skulle inn for å legge seg 2230.

Søndag var det stafett og nydalsdeltakerne ble fordelt på AOOK-lagene etter lørdagens resultat. Det betydde at Oda, Halvor og Ingvil løp på 1.laget  og Elias og Lars på 2.laget. Søndagens terreng var krevende på en annen måte enn lørdagen, det var mer løvskog og mer et nærområde med mange småstier som ikke sto på kartet. Det ble hjemmedistriktet Västergötland som stakk av med seieren etter en veldig jevn stafett foran 1. og 2.laget til AOOK, men kretsen økte allikevel ledelsen til 27 minutter og tok nok en gang hjem sammenlagtseieren – og kunne dermed reise hjem med det store elghornet igjen! Les mer på www.unionsmatchen.com og sjekk kart i kartarkivet.

Unionsmatch AOOK

AOOK vant sammenlagtseieren i år igjen og premien var vandretrofeet – elghornet!

Skrevet av reiseleder Maria Jonsson

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *