Vårstafetten og god stafett-trening til TIO

H 13-16 laget vårt bestående av Lukas, Kornelius og Elias løp inn til en god 2. plass kun få sekunder etter Fossum i Vårstafetten. Det var også mye god løping og støding orientering blant mange av de andre NSK’erne. I tillegg til løping i helgen dro en gjeng til Harehjellhytta like ved samlingsplass på overnattingstur. Det var god lagbygging med felles matlaging og andre aktiviteter. Det er bra for blant annet mange av de som skal delta i TIO-mila i mai.

Pallen H13-16 Vårspretten 2015

 

God stafett trening til TIO

Et av ungdomsgruppas store mål i år er TIO-mila. Vi drar til Sverige i mai med 31 løpere og 7 lag.Egne treninger for å trene på stafettløping har vi sammen med andre klubber i nærområdet. Onsdag stod Fossum for treningen og vi stilte med mange av våre løpere som kom seg godt gjennom løypene ved Jegersborg ved Bogstad. Dette lover bra for TIO-mila!

TIO-trening Fossum 2

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *