Ungdommer på Kretssamling i Stavern

Over 100 ungdommer fra Oslo og Akershus o-krets var på samling i helgen. Vi hadde med 20 av våre og var dermed en av de største klubbene. Samlingen var høyaktuell med tanke på Hovedløpet som arrangeres i august.

Kretssamling Stavern våren 2015

Fra samlingsplass i Sandefjord

Fredagen startet med trening før god middag og innkvartering på Politihøgskolens område i Stavern. Vi var dermed godt sikret!Lørdagen var det gateorientering i tåke i Stavern før vi på ettermiddagen dro av gårde til naboterrenget til Hovedløpet. Der opplevde vi krevende terreng og krevende løyper og det ble kilometertider i overkant av det vi kanskje er vant med. Men mange av våre løpere orienterte bra. Det samme gjorde de søndagen i Sandefjord. Der var det mer fartsfylt terreng og det var kartbytte for samtlige underveis i overgangen fra skogs- til parkterreng. Ingvild A, Ragne, Kornelius, Halvor, Lars, Isak og Marte kom alle på pallplass i helgen.

Mange traff igjen gamle venner fra andre klubber og noen fikk også nye. Neste kretssamling er i Stokke i juni.

 

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *