Fossumløpet 2014, nesten som å være i utlandet et sted…

Det var varmt, det var opp en salåmbakke til start, og vel fremme var det flott utsikt. Det var snøflekker her og der (riktignok kunstsnø), det var bratte, steinete skrålier, og da vi kom ned i «lavlandet» var det både brennesle og andre elementer av diffus kontinentalorientering. Hvorfor dra til utlandet på o-løp når du kan få den samme følelsen en liten sykkeltur hjemmefra?

IMG_2070

Hele 69 Nydølinger hadde funnet veien til dette eksotiske arrangementet. Ekstra gledelig er det at vi har mange nye i leiren vår, både barn, ungdommer og foreldre! Som vanlig var det mange sterke prestasjoner, og vi trekker fram alle vinnerne og noen utvalgte 2. plasser: Pia og Oda tok 1. og 2. plass i D11-12, og Kornelius og Kasper gjorde det samme i H11-12. Ragne, Audun og Eirik vant hver sin Trimtexcup-klasse (D13-14, H13-14, H15-16), mens Mette og Jo var dagens sprekeste 50-åringer. Dessuten vant Anders Emil H17N, og evig unge Esten ble nr. 2 i H21.

Takk til våre venner i Fossum for et fint arrangement.

IMG_2107

Pallen i H13-14: Audun (1), Håkon (4) og Halvor (6)

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.