Nydalens SK vant 5 000 kroner i Ivar O-løpet!

Tyrving arrangerte lørdag Ivar-o-løpet i et krevende terreng på Jordbærhaugen innerst i Lommedalen. Som vanlig var det pengepremier til de tre beste klubbene i barne- og ungdomsklassene. Nydalens SK ble 3. beste klubb bak Asker SK og Fossum IF. Premien var en sjekk på 5 000 kroner.

Hver løper t.o.m. 16 år som stiller til start får 1 poeng. I tillegg er det ekstrapoeng for gode resultater i H/D 13-14 og H/D 15-16. Nydalens SK stilte med 13 løpere i de aktuelle klassene, mot Askers 39 og Fossums 29.

Disse var med og vant den store sjekken: Mari Eggen, Pia Young Vik, Yngvild Langedal Breivik, Ragne Wiklund, Ada Wulfsberg, Åse Bergan, Kornelius Kriszat-Løvfald, Tobias Mikael Espedal, Audun Uglenes Bergan, Erik Kaland Olsen, Gjermund Tørnqvist Halden, Jørgen Wulfsberg og Eirik Langedal Breivik. Gratulerer til alle med innsatsen!

De krevende løypene

Resultatliste

Berit Sofie Wiklund

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.