Dobbelt gull og sølv i Hovedløpet i skiorientering. Sølv i NM stafett.

Det ble en stor helg for Nydalen i lørdagens Hovedløp i ski-o på Konnerud. Aller best gikk det med jentene, der Henriette Smeby slo til med overlegen seier i D14, mens Stine igjen vant i D16. Hun har vunnet alle løp hun har stilt opp i denne vinteren! Guttene gjorde det nesten like bra, med sølvmedalje både til Elias Jonsson i H14 og Gjermund Tørnqvist Halden i H15.

Det var også klasser for de som ikke var gamle nok for Hovedløpet. Her ble Isak Jonsson nr 1 i H11-12, Ingrid Madslien nr 4 i D13-16B og Marte Madslien Bakken nr 6 i D11-12. 

I Norgescupens juniorklasse ble det 2. plass til Jørgen Madslien, mens Jonas Madslien Bakken kom litt lenger ned på listen da begge skiene brakk i de teknisk krevende scooterløypene! Resultater og bilder av hovedløpsvinnerne finnes på http://www.orientering.no/nyheter/Sider/Tette-oppgjør-under-Hovedløpet-i-ski-o.aspx

Søndag var det NM stafett og publikumsløp. I stafetten tok Nydalens herrelag en sterk 2. plass, med Jonas Madslien Bakken, Erlend Slokvik og Jørgen Madslien – en god blanding av ungdom og rutine. NTNUI tok en suveren seier, mens det var kamp om de andre medaljene til godt ut på sisteetappen. Resultater og bilder finnes på http://www.orientering.no/nyheter/Sider/NTNUI%20og%20Tønsberg%20best%20i%20ski-o%20NM-stafett.aspx

En stor takk til Konneruds o-gruppe for et flott gjennomført arrangement!

Sesongen fortsetter nå med NM på Skeikampen/Austlid 2.-3. februar. mens neste mulighet i Oslo-området blir på Fossum 2.-3. mars.

Dette innlegget ble publisert i Elite, NM, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dobbelt gull og sølv i Hovedløpet i skiorientering. Sølv i NM stafett.

  1. Terje Dengerud sier:

    Gratulerer alle sammen! Jørgen får ekstra pluss for riktig antrekk på prispallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *