Lars Christian Unger (NSK) gir seg som jr. landslagstrener. Sverre WK (NSK) tar over!

Sverre er den siste uka blitt presentert som ny jr.landslagstrener (!)

Sverre forteller dette til orientering.no:

“- Utgangspunktet mitt er at jeg er veldig interessert i fysisk trening. Og jeg mener jeg kan tilføre noe på hvordan en utholdenhetsutøver bør trene. Det kan jeg litt om, sier han selv.

– I tillegg har jeg jobbet mye med å få grupper til å fungere og prestere. Det som handler om lagbygging og matching på treningsøkter. Dette er noe jeg har gjort en del tidligere, og tar med meg inn i denne jobben.

-Sammen med egenerfaringer fra o-løypen, i forhold til forberedelser, trening og konkurranser i orientering, samt at jeg har hatt gleden av å delta på fantastisk mange gode økter i regi av klubben min, Nydalen. Alt dette er ting jeg har ønske om å videreformidle til løperne på juniorlandslaget.”

Takk til Sverre for god reklame! Det er spennende å være i en klubb, der det er mange med god kompetanse på trening! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Elite. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Lars Christian Unger (NSK) gir seg som jr. landslagstrener. Sverre WK (NSK) tar over!

  1. Terje Dengerud sier:

    Grattis til Sverre! Enig med Even – vi har svært mange gode ressurser i klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.