Even blir skitrener i Kjelsås IL

Even Skårholen har takket ja til jobb som hovedtrener for juniorgruppa i Kjelsås langrenn, med virkning fra 1. juli. Dette vil ikke påvirke hans engasjement i Nydalen i år, han fortsetter som hovedtrener for ungdommene (13-16) ut sesongen. Han vil også fortsette arbeidet som samtalepartner og treningsveileder for satsende juniorer.

Avtalen Even har inngått med Kjelsås tillater at han kan ta på seg annet arbeid i tillegg. Han er derfor fortsatt aktuell for oppgaver i Nydalens SK også i 2013. Sportslig utvalg og Even har en god dialog om dette og vil i samarbeid komme fram til en god løsning. Vi hadde selvsagt håpet at Even ville ha en enda større rolle i klubben i 2013, men setter nå i gang arbeid med å få på plass ny hovedtrener for ungdom, samt en hovedtrener for junior/senior til 2013-sesongen. Nydalen har en klar strategi og høye sportslige ambisjoner, og disse skal vi jobbe mot!

Vi ønsker Even lykke til som skitrener i Kjelsås!

Dette innlegget ble publisert i Elite, Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Even blir skitrener i Kjelsås IL

  1. Terje Dengerud sier:

    Gratulerer med ny jobb, Even. Du har gjort en flott innsats med ungdommene i Nydalen de to siste årene og vil bli savnet der, men jeg er glad for at du fortsatt vil ha en rolle i klubben. I Kjelsås vil du få ansvar for en juniorgruppe med svært talentfulle utøver, og med deg på plass der vil samarbeidet mellom ski og orientering flyte lett. Du vil jo også få et helårsansvar for mange av “våre” juniorer.

  2. Per Sandberg sier:

    Even, Grattis till nytt jobb och tack för insatsen med NSK-ungdommen så långt. Du gör en superjobb, som väl inte minst resultaten, bredden och stämningen uppe på Beito bevisar. Klart att vi gärna skulle haft mer av dig i NSK nästa år, men vi har full förståelse och respekt för att du tar tag i en ny utmaning. Kul att Kjelsås ser din kompetans. För O2-idrotterna i Nordre Aker är det en enorm styrka att kunna dra nytta av en ung, lovande person som dig som verkligen satsar på tränar & ledarlöpet. Jag tror du inspirerar fler till att göra just det. Du har också bevisat värdet för NSK av att ha en god ungdomstränare, så vi får jobba hårt med att finna en god efterträdare. Fint också att vi får ha dig kvar i NSK. Lycka till i snön.

    Per

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *