To priser til Nydalens SK på kretstinget torsdag

Kreativitetsprisen
Nydalens Skiklub fikk kretsens kreativitetspris for det nyoppstartede O2-samarbeidet i Nordre Aker. Terje Dengerud som har vært pådriver for prosjektet holdt et innspirerende innlegg om samarbeidsprosjektet. Med kreativitetsprisen fulgte det også en fin pengepremie. Juryens begunnelse lød som følger:

Klubben har i samarbeid med skiklubber og sykkelklubb innen bydelen Nordre Aker dannet Nordre Aker O2-samarbeid. Juryen mener at dette er et positivt tiltak til å holde på våre unge løpere, samtidig får de muligheter til å delta i flere idretter gjennom sesongen. Tiltaket kan helt klart nyttes i andre områder hvor vi har den samme situasjonen.

Skogkarenes pris til Anine
Anine Ahlsand fikk Skogkarenes Klubb Stor-Oslo sin pris for flotte resultater i skiorientering forrige sesong og for sitt gull i Hovedløpet sprint. Hun får i posten et gavekort på et par VJ orienteringssko. Gratulerer!

 

Dette innlegget ble publisert i Sportslig, Ungdom 13-16 år, Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *