Nydalens SK på verdenscup i Borås

Tekst: Anne Johanne Lind Nørbech

Nydalens SK var godt representert da årets første verdenscuprunde ble avholdt i Borås forrige uke. Første løp var individuell sprint uten kvalifisering. Lukas gjorde et strålende løp og ble belønnet med delt 11.plass. Bojan og Filip ble hhv. nr. 77 og 108. Anne Johanne hadde ikke dagen og et magevirus medførte at hun ble sendt rett på isolat ettermålgang.

Lukas Liland – Foto: IOF / William Hollowell

To dager senere var det duket for knockout sprint, her stod Bojan for dagens beste prestasjon da han gikk trygt videre fra kvalifisering og ble nummer 25 totalt. Lukas og Filip ble hhv. sist og nest sist i sine heat, Anne Johanne kom seg ikke en gang til start.

Søndag var det klart for stafett med hele 54 lag, inkludert 18 nasjoner, på start. Lukas leverte en knalletappe, kun 2sek bak bestetid og klatret hele 10. plasser for Norges 2.lag! Bojan og Filip fikk hhv. Tyskland 1 og sitt mix-lag trygt igjennom sin etappe og Anne Johanne på Norges 4.lag tok innpå ryggene til Norge 2 og 3 og var godt fornøyd med sin etappe.

De fleste har sikkert fått det med seg; men Lukas er tatt ut til å representere Norge på både individuell sprint og sprintstafett i VM i Danmark – gratulerer! Vel fortjent!! Bojan skal representere Tyskland og jeg regner med at vi også blir å se Filip på startlistene under årets VM.

Filip Kubina – Foto: IOF / William Hollowell
Anne Johanne Lind Nørbech – Foto: IOF / William Hollowell
Bojan Blumenstein – Foto: IOF / William Hollowell
Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.