Takk for innsatsen, Anders!

Vår hovedtrener for junior og senior gjennom 7,5 år, Anders, blir nå ny landslagstrener og slutter dermed i jobben som klubbtrener til sommeren. Det er selvsagt synd for oss, men et høyt forståelig valg for Anders, og vi skal være svært stolte over at vi som klubb har oppnådd så mange gode resultater at han er plukket ut til denne attraktive og krevende jobben. NOF er dessuten heldige – det er ikke hver dag et landslag får en trener som også holder følge med utøverne i skogen!

Sportslig utvalg jaktet på Anders i flere år uten napp, men når han og familien først tok spranget over i den store nærklubben, så kom han fullt og helt og har virkelig bidratt fra dag en, både for den ypperste verdenseliten og for alle andre med bedre tid i skogen. 7,5 år ble det i denne omgang, men jommen har han brukt tiden godt – det er få klubbtrenere, om noen, som i tillegg til diverse internasjonale triumfer kan notere 144 NM-medaljer på sin CV (og hvor han selv har hentet flere av dem). Og da har vi ikke engang inkludert medaljer i ski-o og pre-o.

Anders er opptatt av kvalitet i alle ledd på både trening og konkurranser, og han løftet virkelig nivået på mange områder i Nydalens skiklub da han kom til oss. Det er ingen hemmelighet at jobben til sportslig utvalg ble både enklere og mer motiverende etter at vi fikk Anders som hovedtrener.

Klubben er Anders stor takk skyldig for den gode jobben han har gjort, og det fine er jo at han blir med oss fremover også, både som ressursperson, løper og kanskje som trenervikar innimellom også. Takk for innsatsen og lykke til som landslagstrener!

Styret er allerede i gang med prosessen for å finne Anders sin etterfølger. Aktuelle kandidater bes kontakte sportslig leder Sverre Turter Sandvold på mail eller mobil 958 63 137.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *