Oppstart koronatilpasset Løp & Lek trening

I uke 18 startet vi opp med koronatilpasset Løp & Lek trening for de to eldste gruppene (2008 og 2009). Planen er å gjennomføre dette i 2 uker for å bli trygg på at tilbudet fungerer godt innenfor de smittevernreglene vi er pålagt. Så raskt som mulig starter vi opp med tilsvarende tilbud for de tre yngste gruppene (2010-2012). 

Vi justerer treningsopplegget fortløpende i henhold til endringer i retningslinjene. Oppdatert informasjon legges ut på vår interne facebookgruppe (Nydalen Young Stars: Løp & Lek) og distribueres gjennom den enkeltes årgang sine informasjonskanaler (Epost/Spond). Er du ny og ikke ennå med i noen av disse gruppene, eller du har lyst til å prøve orientering for første gang men ikke meldt inn ennå? Ta kontakt med en av trenerene eller koordinator for Løp & Lek. Kontaktinformasjonen finner du under Barn/Ungdom – Løp & Lek 8-12 år.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *