Uttak til 25manna

Takk for supergod påmelding til årets 25manna! Vi har 3 fulle lag og litt marginer med reserver så pr nå ser det veldig bra ut 🙂 Årets stafett er lørdag 12.oktober, og arena er Nytorps Ängar i Västerhaninge litt sør for Stockholm – som vanlig blir det busstur og hotellovernatting.

Dere finner alle våre tre lag her i Svensk Eventor. (NB – hvilket SI-brikkenummer dere står oppført med har ingen betydning). Lag 1 er vårt antatt sterkeste, og lag 2 og lag 3 er forsøkt satt opp jevngode. Dersom det skulle skje noe i forkant av stafetten som gjør deg usikker så ta kontakt med UK –
email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders N). Til info så er det ungdoms-UK som har rangert ungdomsløperne. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer både på etapper, innad i lagene og på tvers av lagene også fremover.

Vi er så heldige at vi pr i dag har 4 + 6 reserver: Anne Berit E, Rolf B, Børge P og Sören J er alle vanlige reserver. Mathilde RK, Sofie SI, Ingrid S, Elise H, Rasmus M og Håvard H er superreserver som i utgangspunktet helst ikke løper stafett, men stepper antakelig inn dersom det trengs på slutten.

25manna er en litt spesiell stafett hvor det er en del forutsetninger å ta hensyn til i forhold til etapper og lagsammensetning (alder og kjønn). Alt info om dette finnes i Innbydelsen til 25manna.

Noen av oss trente for 10mila 2018 på årets kart. Økta vår ser du her og arena Ängarna ut fra starttrekanten.

Ellers anbefaler jeg alle å følge “Nydalens sommer- og ferieturer” på Facebook hvor 25mannainfo blir gitt.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Uttak til 25manna

  1. Johan Toverud Jensen sier:

    En fantastisk sesong – kronet med sølv i 25manna. Gratulerer. Johan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.