Norgescup junior i Østerdalen

Om du vil ha en skikkelig flott o-opplevelse skal du dra til Østerdalen. Bratt opp og ned, ja, men for en bunn og for en nydelig skog. Om du vil gjenoppleve vinteren skal du også dra til Østerdalen i mai, i alle fall var det det vi opplevde på den første økta den første dagen.

Det meste av en stor og blid junior-gjeng, samt løypelegger Jon som fikk velfortjent skryt

Som sagt var det en tøff værmessig start på langhelgen. Sterk vind, tett snøvær og ganske surt og kaldt torsdag ettermiddag. Men nydølingene er tøffe de, trosset alt og fikk en fin og relevant økt med mye kurver, sporsnø til tross.

Sola kom til slutt og det ble ganske så flott

Os idrettslag har til og med et eget pensjonat der vi fikk bo, i godt selskap med Buskerud krets og selveste Halden SK. Sosialt og fint var det, og ikke minst med Turbo-Isa som leketante (prøv selv å kaste en støvel fremover over ryggen).

Sosialt og fint på Pensjonatet
Støvelkast. Prøv selv!

Helgen bestod av sprint i Røros by og skogsdistanser på Os. Resultatmessig ble det en god helg for NSK. Innlagt i løpene var uttaksløp til jr-VM og EYOC, og jommen fikk vi med en god kontingent i år også. Lukas ble nok helgens mann, med to seire og en tredjeplass. Og stø kurs mot mesterskapet i Danmark. Til Danmark skal også Elias, som noterte seg for tre jevne og gode løp (4-3-5). Og til selveste Hviterussland kan Oda og Kornelius sette kursen for å løpe EYOC. Gratulerer med uttak – vi ser frem til reisebrev! Lars ble forøvrig hjemmeværende reserve til EYOC, men hvem vet?

Nydølinger på pallen. Lokalprodusert mat i premier, utdelt av løpsleder Osmoen (hvem ellers?)

Vi fikk selvsagt mange andre gode resultater også – ingen nevnt og dermed ingen glemt. Som sportslig leder er det også fint å se at vi har stor bredde. Norgescup er ikke kun for de absolutt beste.

Små jenter eller stor spark? Kjem’n te Tynset så trivs’n.
Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *