Uttak til 15-stafetten

Selv om det er mye som skjer denne helga, så klarer vi allikevel tre flotte lag på 15-stafetten – veldig bra! UK har tatt ut lagene og de kan sees her i Eventor. Lagene er slik at lag 1 er vårt antatt sterkeste, mens vi på lag 2 og 3 mest har vært opptatt av at alle skal få en passelig etappe utfra forutsetninger. I tillegg til DH17-UK så har ungdoms-UK rangert ungdommene. Ta gjerne en sjekk av lagene igjen fredag kveld i tilfelle det kan bli endringer/oppdateringer.

Vi har pr i dag to reserver: Synnøve S og Børge P. Dersom det er aktuelt for flere å stå på reservelista så ta gjerne kontakt med UK – reserver kan bli veldig nyttige. Dersom det skulle komme noe i veien eller andre ting som UK bør informeres om så ta kontakt så raskt som mulig enten til email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders)

Husk å møt i god tid til stafetten – til dere som løper etappe 1-4 gjerne en time før stafettstart, og løpere på slutten gjerne en halvtime før stafettstart. Vi har hatt løpere som har kommet for sent siste par årene, og det er ubehagelig og for oss i UK (og lagkompiser) – gi oss i så fall beskjed i forkant dersom du blir litt sein.

Les ellers innbydelsen til 15-stafetten. Vi sees på Grønmo på lørdag!

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *