Unionsmatch i Kungsbacka

Nydalsgjengen!

Hele 12 av våre Nydalsungdommer inngikk i Akershus&Oslo sin tropp til Unionsmatchen i år. Ifølge hjemmesiden er Unionsmatchen “en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, og Mjøs-O”. 

Med på turen var også Dag fra kretsen, Maiken Sandberg og undertegnede for å følge opp alle kretsens ungdommer. Overnattingen var på en skole og der bodde ca 250 ungdommer til sammen. Kveldene fyltes med mye utetid, masse musikk fra Halland-Skåne og fotballkamper Norge mot Sverige med utrolig mange spillere på banen og med resultat som varierer etter hvem du spør.

Lørdag var det individuelt løp, det var varmt og løypene var litt vanskelige og samtidig fysisk krevende. Arrangørene innrømte at de lå helt på kanten for hva som var passe vanskelige ungdomsløyper, men så ønsket de også å gi denne kremen av o-ungdom en utfordring. AOOK tok fire pallplasser, og dette gjennom fire nydølinger nemlig Pia, Oda, Teodor og Lars. Til tross for litt vanskelige løyper kom alle våre ungdommer seg greit igjennom, og alle fikk nyttig erfaring.

På søndag var det stafett, med H16 på 1.etp, D14 på 2., H14 på 3. og D16 på siste etappe. Her kjempet AOOK 1 (Lars, Pia, Teodor og Oda) lenge en tett kamp mot Västergötland, men västgötarna dro til sist det lengste strået og vant med et knapt minutt. AOOK 2  (med bl a Isak og Kasper) ble nr 6. I totalresultatet havnet AOOK på en tredje plass etter Västergötland og Göteborg, noe som årgangene 2002 -2005 får prøve å gjøre noe med til neste år da Unionsmatchen arrangeres av Buskerud.

Bildene er tatt av Ida Vartia.

Frida i farta

Anders til startpost

Pia på premiepallen

Fotballkamp!!!

Teten på passering

Axel ut fra veksling

“2.plats är ju också jättebra”

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *