Vil du hjelpe til med Stifinner’n?

Stifinnerkomitéen trenger minst 4 nye personer.

Stifinner’n (og Postjakta) er et godt og tradisjonsrikt turorienteringstilbud i Nydalens kartområder. I 2015 solgte vi 670 turpakker, og 285 enkeltturer. 338 personer registrerte sine poster (poeng) på nett, og mange flere gikk nok turer uten å registrere poeng.

De som fortsetter i Stifinnerkomitéen i 2016 er:

  • Christian Vogelsang med ansvar for kart, turer og poster. Han legger løyper, har ansvar for utsetting og innhenting av poster, og følger opp løype- og postrelaterte henvendelser gjennom sesongen.
  • Egil Rundberget med ansvar for arrangement og markedsføring. Han står bak satsingen på gamle hoppbakker som poster i 2015 og 2016, og bruk av stolpeposter i nærområdene våre.
  • Terje Mathisen med ansvar for adelskalender og trykking. Han oppdaterer vår adelskalender, som går helt tilbake til starten i 1968 og hjelper til med trykking av kart.

I tillegg til disse, trenger komitéen minst 4 nye personer i 2016 og videre framover:

  • Leder med ansvar for å koordinerer arbeidet, ta seg av søknader, rapporter og økonomi. Leder møter i o-gruppas styremøter, og er kontaktperson overfor NOF.
    Salgsansvarlig med ansvar for å følge opp utsalgsstedene våre med konvolutter, materiell, skjemaer og økonomisk oppgjør. Fordeler arbeidet på flere gode hjelpere.
  • Webansvarlig med ansvar for informasjon, svare på innkommende meldinger fra deltakere på e-post og turblogg, og salg av kart på turorientering.no/nydalen
  • Turansvarlig 2: Christian har et stort antall poster å planlegge og sette ut hvert år. Denne jobben bør deles på to personer, hvor for eksempel én har ansvar for Stifinner’n og én for Postjakta.

Ta kontakt med email hidden; JavaScript is required hvis du er interessert.

Dette innlegget ble publisert i Stifinnernytt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.