Raulandsamling

DSCF1014Raulandsamling I år som i fjor, ble det arrangert skisamling på familiehytta til trener-Anders i Rauland. Etter å ha hørt at den eneste som var der i fjor, som også var påmeldt i år, var Petter Kaarby, reiste vi uten alt for store forventninger.

En treningsivrig gjeng ankom hytta fredag til forskjellige tidspunkter. For noen var VM på TV såpass viktig at de klarte å stå opp og reise fra Oslo før kl 8.30 for å sikre seg godstolen foran TV-en. Noen ga fra seg muligheten til å sitte på første rad ved å dra ut på ski RETT FØR herrestafetten. For noen (inkludert artikkelforfatteren), er dette uforståelige prioriteringer. TV-slavene fikk også tatt seg en skitur etter stafetten i strålende vær. Til kvelds gikk taco ned på høykant hos alle sammen.

Lørdag stod det langtur på planen. Det gikk et tidlig brudd på denne økta. Bojan, Petter og artikkelforfatteren fikk tidlig en luke. Dag gikk lenge i ingenmannsland, men klarte til slutt å komme seg opp til teten. Bruddet holdt helt inn, noe de var godt fornøyd med. På ettermiddagen var det andreøkt på programmet for de ivrigste. DSCF1013Etter trening og god middag servert av Anne Margrethe, var det duket for samlingens høydepunkt, nemlig kahootquiz. For de som ikke vet hva dette er, er dette en quiz der alle logger seg på med sin egen smart phone, og bruker denne til å svare. Første quiz handlet om landene til de forskjellige nydalenløperne på samlingen. Her gikk Christina av med en soleklar seier. Etter dette var det som kanskje mange så på som den mest prestisjefylte quizen, nemlig quizen om Nydalen SK. Her ble klubbens største kjenner kåret. Her gjaldt det virkelig å kjenne til klubbens historie, løpere og lokalområdet. Man skulle kanskje tro at en med lang fartstid i klubben skulle dra i land seieren. Men etter at forhåndsfavoritten Petter Kaarby sviktet, var det én av de nyeste løperne i klubben som tok seieren med Anne Margrethe på andreplass. Seierherren er nå sikret en plass på alle førstelag den kommende sesongen. Jeg vil ikke si hvem det var som vant, da jeg synes det blir å skryte litt for mye av meg selv.

DSCF1016På søndagen var været litt mer utfordrende enn de andre dagene. På tross av dette, ble det også denne dagen gått mange mil på ski. Før avreise ble vi vitner til Petter Northugs fantastiske 5-milgull i Falun. På vei hjem ble dette feiret med store mengder godteri i den bilen som hadde samla flest kilometer denne helga.

Takk for en strålende samling, og for flott innkvartering og service på hytta til Anders N!

Håvard Haga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *