Lenes etappe

Tilbake

Takket være en smalltalk med Erlend på morgenen følte jeg meg klar til dyst. Etter elendig løping på Lørdagskjappen helgen før, og fortsatt en del surring på fredagens økt, var jeg mer usikker på egne ferdigheter enn jeg trivdes med.

Ellen åpnet ballet på en fortreffelig måte, og etter å ha kjempet på til hun var mer død enn levende, hadde hun såvidt krefter til å rive av kart nr. 12-2 og lange det over planken. Vi var der vi skulle være, og nå var det opp til meg å forvalte et godt utgangspunkt.

Starten av løpet bar preg av litt for stor respekt for oppgaven, og jeg tapte tid på unødvendig nøling. Jeg registrerte at jeg var innhentet av lag som BSK og NTNUI, og syntes farten var mer enn høy nok i køen inn mot passering. Men gampingen må ha vært et lite spill for galleriet, for i den mosekledde storskogen nord for TC hadde jeg ingen problemer med å ligge i køen og lese kart og sjekke retning, sjekke retning, sjekke retning.

En siste gaflingspost før det hele var over, og vips!
– kun tre løpere å se foran meg. Jeg visste at det var en mulighet for at noen hadde fått luke og forsprang på oss, og pustet derfor lettet ut da jeg hørte Per Forsberg si “här kommer dom, täten på den andra sträckan”.

Klikk på kartet for å få opp full størrelse

Det er stengt for kommentarer.