Elisabeths etappe

Tilbake

Med et perfekt utgangspunkt etter de tre første etp var taktikken og gi alt fra start og håpe farten ville rekke hele løypa igjennom. Var litt i overkant ivrig og la i vei på skjev retning over hogsten, men tok meg fort inn. Stemplet rett i hælene på Halden på første post.

Tok kommandoen ut på langstrekket til 3.post. Tok igjen NTNUI på første del av strekket, slik at vi vi nå var tre sammen. Hadde full kontroll inn i tredje post og klarte å holde høy fart helt inn i ringen. Merket at de andre ble borte bak meg. NTNUI hadde annen gafling, mens Halden gikk på en bom.

Etter dette var jeg alene resten av løypa. Prøvde å holde trøkket oppe, samtidig som jeg forsøkte å gjøre ting enkelt. Fikk en liten sleiv på 8.post. Hadde løpt gjennom posten tidligere, og trodde jeg visste hvor den var… Begynte etter hvert å bli sliten og mistet litt flyten. Løp dårlig på strekket til 12. og fikk i tillegg en liten sleiv på posten. Godt at det var slutt på orienteringen etter dette, prøvde å ta ut de siste kreftene på de siste løpestrekkene.

Klikk på kartet for å få opp full størrelse

Det er stengt for kommentarer.