Invitasjon til NSK KlubbCup løp 1 – med pandemisk tilsnitt

Løp 1 i årets klubbcup arrangeres av smittevernhensyn over 7 dager. I perioden 9.-16. juni kan dere gjennomføre det første løpet. I den fortryllende Nordmarka ligger det nå ute 3 løyper. Kort: 2,2 km for nybegynnere. Mellom: 3,4 km for de passe flinke som ikke orker å løpe så langt. Lang: 6,2 km for de passe flinke/ flinke som orker litt lengre.

Låkeberget Arena

Opplegget er enkelt: I skogen finnes det kun postskjermer. Postkvittering skjer ved touch-free og høy moral. Tiden tas med egen klokke og sendes til Synnøve Lyssand Sandberg på messenger – sammen med løypelengde. Resultatlisten vil bli løpende publisert med ujevne mellomrom. Løypene kan printes ut av deg selv (fra nedlastbare kart) eller du kan hente kart i Øvre Langås vei 25 på benken ved inngangsdøra. Kartet er i målestokk 1:10 000. Kodene på postbeskrivelsene finnes dessverre ikke på postene (men postene er der altså). Start og mål for alle løypene er ved Låkeberget i den fagre Maridalen.

Det sosiale tar vi til høsten, sammen med løp 2 og 3.

God tur i skogen! Hilsen Børge, Ellen, Solveig, Nils, Per og Synnøve

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *