O-løpere i toppen i langrenns-KM

Langrenns-KM ble arrangert i Kollen lørdag og søndag. NSK’weben gratulerer med mange sterke resultater for o-løperne i Koll, Kjelsås og Lyn.

Blant kretsmestrene, noen sågar begge dager, finner vi Ragne W, Håkon S, Ingvild A, Henriette AS, Espen HK, Anine A og Aksel M.  Dette tegner godt for den kommende o-sesongen, da kledt i burgunderrødt. Se resultater  her

Dette innlegget ble publisert i Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til O-løpere i toppen i langrenns-KM

  1. Jo Wiklund sier:

    Vi har som mål å være størst i orientering, men i langrenn er det i hvert fall ingen klubber som kan vise til tilsvarende resultater i ungdomsklassene. Flott med alle som vant sine klasser, men jeg er nesten like imponert over resten av gjengen.

  2. Jo Wiklund sier:

    Godt gjort av alle sammen. Anne Berit glemte bare at Anne Tine (som vant på søndag), veteranklassen teller hun kanskje ikke med. Ingen tvil om hvilken klubb som er Oslos beste i langrenn, la oss forsøke å få like mange kretsmestre i orientering. Jo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *