Nytt fra o-gruppas årsmøte

Vinnerne fra Hovedløpet i ski-o 2010 fikk heder og ære og hvert sitt gavekort fra Oslo Sportslager i forbindelse med o-gruppas årsmøte.  Handlingsplan og budsjett ble bifalt, og det ble valgt et nytt styre.

En liten gruppe engasjerte medlemmer møtte til årsmøte på Dampen tirsdag kveld.  Før møtet fikk våre fire vinnere fra Hovedløpet i ski-o 2010 (Aksel M, Jørgen M, Jonas MB og Anine A) heder og ære og hvert sitt gavekort fra Oslo Sportslager.

Med noen presiseringer i forhold til forslaget, fikk det nye styret en ambisiøs handlingsplan å ta tak i.  Foreløpig regnskap og budsjett for 2011 ble bifalt.

Jon Iver Bakken (sportslig utvalg),  Anne Myhr (økonomi/markedsutvalg) og Øyvind Due Trier (kart) ble valgt inn i o-gruppas styre.  Øyvind har allerede god erfaring i å lede kartarbeidet, og fra nå av har kartgruppa fast plass i styret. Anne Madslien (barn og ungdom) tok gjenvalg for 2 nye år. Helge Stubberud (arrangement) og Anne Berit Eid (leder) var ikke på valg.

Den nye taburetten for KulTur står fortsatt tom, og styret har fullmakt til å finne en sosial administrator til denne.  Er det noen der ute som er nysjerrige på hva dette innebærer?  Ta kontakt.

Synnøve Sandberg er blitt vår nye ”Onkel Skrue” som skal passe pengebingen.

En stor takk for innsatsen til Gjermund Glesnes og Per Øyvind Stene som forlater lederskapet i henholdsvis økonomi/markedsutvalget og sportslig utvalg, og til Ola Lindqvist som har sluttet som kasserer.

Oppgavene står i kø, og vi er klare til å sette i gang!

Anne Berit

Dette innlegget ble publisert i Administrativt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.