Draktsalg

Klubbtøy 2017

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og kjøpes via egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2017 vil være åpen fra 21. mars til 4. april. Det er lang leveringstid hos Trimtex (6-8 uker), derfor er bestillingstiden tidlig i sesongen slik at vi får tøyet levert ved sesongstart. Leveringstidspunktet for tøy bestilt via nettbutikken er i år satt til uke 20.

Link til nettbutikken: www.trimtex.no/customer/NydalensSK

Teamkode: nydalen2017

Klubben gjør egen bestilling for eliteløpere og 1. lagsløpere som skal ha klubbtøy før TIOmila. Dette leveres i uke 16 i år.

Det er bestilt inn noe ekstra til lager for andre som trenger trøyer tidligere enn uke 20.

Det arrangeres salgskveld i Varmestua på Langsetløkka 21. mars kl 19-21. Her kan man prøve ulike størrelser og modeller som vil være tilgjengelig for bestilling i nettbutikken. Vi selger også unna restlager til gode priser.

Salg av klubbtøy fra lageret er tilgjengelig hos Elise Hafskjold i Ranunkelveien 8b.

Tlf 90760970. elisehafskjold(at)gmail.com

Oppdatert 08. mars 2017

Det er stengt for kommentarer.