NM sprint og pinseløp

Her følger en noe forsinket rapport fra NM sprint på Hamar i pinsen. Alle har vel fått med seg på facebook og twitter de store bragdene som ble utført.

Med Vikingskipet vandrehjem som basecamp var vi største klubb med flest påmeldte og flest i finalen lørdag. Av 26 startende i eliteklassene kom 14 til finale (igjen flest av alle klubber). Best gjorde Elias det med sølv i H17-18, mens Elise og Ralph kapret fine bronsemedaljer i D21 og H21. Ragne var også svært nær pallen i D17-18. 🙂

Til sprintstafetten på søndag stilte vi hele 6 lag. Det ble en skikkelig gysare som endte med en 3. plass (som i fjor) til 1. laget med Marion, Håvard, Ralph og Elise.  Jeg noterte også at  ingen ble disket på stafetten (mot 5 dagen før 😳 ).

I tillegg var det publikumsløp og pre-o hver dag der mange nydølinger prøvde seg.

Arrangementet ble prikkfritt gjennomført av Hamar og Løten. Alltid hyggelig å dra på tur med denne gjengen!  😛

Fredrik Wulfsberg

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, NM. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *