Helgens løp i indre Østfold

O-sesongen har startet for fullt og det merkes på tidsbudsjettet og helgens reisemål. To bortgjemte plasser i indre Østfold ble besøkt. Plasser man som Osloborger aldri ville ha levnet en tanke om det ikke hadde vært arrangert O-løp der. Lørdagen var det Lørdagskjappen fra Moss og Va?ler Næringspark. Ikke akkurat en arkitektonisk perle, men terrenget var utfordrende med lite stier, mye finorientering og god løpbarhet. Når man først har mistet kursen kan det være vanskelig å ta seg inn igjen. Nybegynnere og erfarne i alle aldre fikk prøvd seg. Med 1400 løpere, og 110 stk fra Nydalen, var det mange å prate med på samlingsplass. Regnbygene kom ikke før de siste var i mål.

Og det regnet mye….Søndagen var det flom i alle elver og bekker i Østfold. Regnet sluttet idet de første løperne startet søndagen. Denne gangen var det Smaaleneneløpet med start i Trømborg rett syd for Mysen. Våte, kalde og tungløpte myrer preget løpet, men heldigvis var det også en del stier og fine partier.  Fra Nydalen stilte 61 stk til start av i alt 714 løpere. Dunjakker, lue og votter var funnet fram igjen, og når man vet å kle seg er det ikke vanskelig å finne den gode stemningen.
Resultater finnes på Eventor, men et lite utdrag nedenfor.

Påfølgende bilder er stilstudie i «stempling sistepost». Frosne bilder sier ikke alt, men en hvis forskjell i fart og presisjon er det.

Lørdagskjappen:

Skjermbilde 2016-04-18 kl. 13.10.49

Smaalenene:

Skjermbilde 2016-04-18 kl. 13.09.31

IMG_1305 IMG_1299 IMG_1298 IMG_1303 IMG_1295 IMG_1301

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *