Ungdommens Tiomila 2015

IMG_1007

Ungdommens Tiomil 2015 gikk til Karlsborg ved Vättern. Stafettspenning, forventinger og glede lå i luften. Hvordan er det å løpe stafett i Sverige? Hvem skal man bo på hytte med? Hvordan blir Skara Sommerland? Er det Berg- og Dalbaner der? 18 barn og 10 voksne kjørte bil bortover torsdag ettermiddag, middag underveis, og rask dukkert i Bottensjøen ved ankomst. Fredag formiddag ble brukt til introduksjon av SI systemet og svensk O-terreng før stafetten. 4 lag av 4-5 løpere (parallell etappe) og ingen disk. Lagånden var på topp, og disiplinen med å få laget feilfritt gjennom var høy. NSK ble lagt merke til. Om kvelden var det gotteribankett på stranda med innlagt bading.
Lørdagen var det Skara Sommerland. Der er det mange som kunne tilbrakt mer tid: gokart, superdropp, vannsklier, karuseller….og maten var grei.
Søndagen var det klart for individuelle løp. Løypene ble noe vanskeligere enn for stafetten og bommene større, men NSK løp inn til 1., 2., 4., og 9., plasser + flere gode plasseringer blant de mange barna som deltok. Vi hevder oss i konkurransen mot svenske og finske løpere. Også vi voksne fikk løpt litt, men gjorde nok ikke de samme sportslige prestasjoner. Turen var med høy sosial faktor og mye mingling mellom gutter og jenter og 11 år og 12 år. Vi håper på at 11 og 12 åringer neste år får til en like fin tur.

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *