Sørlandsgaloppen/JWOC 2015

Sommerferien, og dertil ferieløp, er over for denne gang. Nydalens SK planlegger allerede neste års ferieløp!

Junior World Orientering Championchip finner sted i norge og på Rauland neste år. Det samme gjør Sørlandsgaloppen som er publikumsløp. Vi ønsker å samle flest mulig til klubbtur og deltakelse på Sørlandsgaloppen 4-10 juli 2015.

Det er allerede reservert overnattingsplasser på Raulandsakademiet. http://www.visitrauland.com/Aktoer/Raulandsakademiet. Det er derfor viktig å få en tidlig oversikt over hvor mange som ønsker å delta på felles overnatting!

Se påmelding og info:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/889

Det går an på Rauland 😛

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Rekrutter 8-12 år, Sosialt, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Sørlandsgaloppen/JWOC 2015

  1. Einar Tommelstad sier:

    Linken til påmeldingssiden i Eventor har litt for mange tegn og bokstaver. For å komme frem til påmeldingssiden må en ta vekk alle tegn og bokstaver etter 889 i adressefeltet.

  2. JWOC/SG-2015 kommer til å bli veldig bra. 🙂

    Jeg har jobbet med kartkonstruksjon i 2-3 år nå, og tre av Norges beste synfarere (Leif Roger Hultgren, Morten Berglia og Helge Gisholt) har holdt på med synfaringen siden i fjor.

    De som har vært på Camp Norway i fjor eller i år kan bekrefte at det er nydelig terreng, og med stor variasjon fra ekstremt lettløpt (i alle fall når myrene er tørre som i år) til meget detaljert og knudrete (se post-plukk området SV på Sauraai).

    På Sørlandsgaloppen skal broder Knut og jeg være løypeleggere en av dagene, men de fleste løpene vil gå på samme kart/terreng som JWOC, til dels med gjenbruk av poster og traceér.

    Jeg synes jo at det er ekstra morsomt at SG nå også vender tilbake til samme sted, dvs Høydalsmo, som det hele startet i 1965.

    Vi tror at poenget med 50 års jubileet var en av grunnene til at Norge fikk JWOC akkurat i 2015.

  3. Terje Mathisen sier:

    Som jeg nevnte ovenfor så er jeg blitt løypelegger for ett av løpene, dvs det fjerde som er en langdistanse:

    Jeg har brukt høstferien til å legge løyper (27 stk fra N-Åpen til H21) og har sjekket ut og merket i terrenget alle de aktuelle post-detaljene som jeg tror jeg kan få bruk for, i tillegg til de postene som jeg kan gjenbruke fra JWOC distansen som går før.

    Terrenget er faktisk enda mye finere enn det jeg husket fra noen treningsturer for noen år tilbake, jeg tror dette vil bli veldig bra! Underlaget er for det aller meste meget fint, lite løs stein, kratt eller høy lyng, bare lav blåbær og røsslyng blandet med høyfjellsgress og mose. Jeg mistenker at de mest løpssterke kan oppnå svært gode km-tider her, så lenge de ikke mister kontrollen og bommer noen poster!

    Ta en titt på Youtube hvor Anders N har lagt ut en video hvor han skygger Øystein KØ på den siste tredjedelen av Camp Norway samlingsmesterskapet i august: Dette gikk på Sauraai kartet som ligger ca 1 km øst og syd for der SG4 skal gå: video

    Øystein har ikke lagt ut dette løpet på sin kart-side, men bruk f.eks Oskar Størmers kart for å prøve å følge med: kart

  4. Terje Mathisen sier:

    JWOC /SG-15 ble meget bra, nå for en uke siden fikk det pris som årets arrangement (i sterk konkurranse med O-Festivalen på Songsvann…), og utsendingene fra NOF uttalte også at JWOC også var årets internasjonale arrangement, langt bedre enn WOC i Skottland. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *