Anders Nordberg ny hovedtrener for junior og senior

Det er med glede vi nå kan presentere klubbens nye hovedtrener for junior og senior; Anders Nordberg. Anders starter i stillingen allerede 1. oktober, og han vil også løpe for NSK fra neste sesong.

Sportslig utvalg i klubben har i lenger tid søkt etter en hovedtrener i klubben. Det faktum at Anders nå kommer som “spillende trener” er derfor veldig gledelig. Anders blir ansatt i en 40 % stilling og har som mål å være tilstede på mange av de ukentlige treningene. Anders sin rolle kommer i tillegg til de trenerressursene klubbens juniorer og seniorer  har fra før, bl.a. Even Skårholen og den o-tekniske trenerpoolen.

De fleste kjenner vel Anders som løper, og det er utvilsomt en solid forsterkning for vårt herrelag at han fra 2014 drar på seg NSK-drakten.

Anders og sportslig skal i løpet av oktober se bl.a. på neste årsplan, og vi lover å komme tilbake med både kick-off løpermøte og mer informasjon. Velkommen skal du være, Anders!

Bildet under er tatt på gårsdagens Natt-NM, der Jonas og Anders tok hver sin bronsemedalje, mens Øystein tok en fin 7. plass. Vi gratulerer – det lover bra for neste års 10-mila!

NM natt 002 - Kopi (1024x768)

Dette innlegget ble publisert i Eksternt, Elite, Sportslig. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Anders Nordberg ny hovedtrener for junior og senior

 1. terjed sier:

  Gratulerer! Et kjempeløft for Nydalens. Velkommen, Anders!

 2. Flotte greier!

  Nå regner jeg med at det blir mange fine o-tekniske treninger i vinter, og sikkert flere Nydøler på natt-karusellene, slik som ÅbN&FC.

  Velkommen Anders!

 3. Jon Gunnar sier:

  Satajarvi!!
  Gratulerer Nydalens og A.N og lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.